keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ikäviä uutisia..

Olen tässä jo parisen kk miettinyt että onko Lilosta tullut jo tähän ikään kuuro kun ei mtn kuule ja toko liikkeet ovat menneet päin honkia koska koira ei tee mtn.
Lilolla ollut muutama kk hiivatulehdus korvissa ja hiivaa ja kokkibakteereja myös huulissa. Olemme yrittäneet parhaamme mukaan parannella niitä. Käyneet eläinlääkäreissä ja jo kohta ihan oikeasti 1000e mennyt tuohon koiraan.
Huulet ovat alkaneet parantua mutta viime eläinlääkäri käynnillä Lilo rauhoitettiin ja korvat huuhdeltiin, kävi ilmi että oikeasta korvasta on tärykalvo rikki josta syystä kuulo lähtenyt. Hiivatulehdus ollut sen verran raju ja kun hoidettu väärillä lääkkeillä aiheuttivat mokoman. Ollut varmasti korva kipeä!!! Silti Lilo jaksoi hienosti hoitaa pentusensa. Tyhmä emäntä ja tyhmät eläinlääkärit! Onneksi jo kolmannen kerran vaihdoin eläinlääkäriä Tampereen hakametsän eläinlääkäri palveluun ja aloimme saada tuloksia ja tiedon siitä että kuurouden on aiheuttanut tuo tärykalvo.
Pari pv korvien huuhtelemisen jälkeen Lilossa on näkynyt iloisempia merkkejä ja kuulee ihan oikeasti paremmin. Mutta vaiva on ollut kyllä kauan joten ei vielä tiedetä onko tärykalvo kunnossa ja palautuuko koskaan kuulo kokonaan. Toivottavasti että tokoilumme voisi jatkua ja Lilon norm elämä. Tuo puolikuurona oleminen oli kamalaa aikaa niin Lilolle että minulle!
Viikon päästä uusi kontrolli ja korvien huuhtelu! Toivottavasti tämä tehoaa. Pitäkää meille peukut pystyssä!

                                                         Lilo kuvassa 5kk ja pallohullu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti