lauantai 22. lokakuuta 2011

SSL erkkari

06 herätys ja aamupalalle aapiskukkoon jossa äitini oli tehnyt maittavaa aamupalaa. 07.I5 Anni ja Pipsa koiruli matkaan mukaan ja kohti Hyvinkäätä. Ehdimme olla paikanpäällä puol h ja sitten alkoikin jo Ransun luokka. Kilpailijoita oli nelisen kappaletta ja me ensimmäisenä jonossa,tietenkin kun alamme A kirjaimella,noh ehkä se oli vaan etu ettei poju seonnut. Hienosti liikkui pikku mies ja esiintyi yksittäisarvostelussa. Saikin tosi hienon arvostelun,mikään ei ollut huonoa tuomaritädistä ja Ransu sijoittuikin 5-7kk pentujen toiseksi ja KP.

Vinku kävi tässä välissä Junior Handler kisassa Katriinan kanssa vanhemassa ikäluokassa ja he tulivat neljänsiksi muusta I5 kilpailijasta. Onnea :)

Päivä oli pitkä ja tunnit kuluivat,tuomari oli hidasta sorttia tosin oli koiriakin paljon mutta mutta...
Noh viimein pääsimme kehään, minua jännitti ihan suunnattomasti mutta kaikki meni kuitenkin hyvin Lilon EH huolimatta. Ainoa mikä arvostelussa oli tuomari tädin mielestä huonoa niin Lilon pää, siinä lukikin arvostelussa melkein heti alussa että "Rather strong head for a bitch" eli melko voimakas pää nartuksi.. Muuten Lilon arvostelu meni jotenkin näin karkeesti suomennettuna: Tyylikas narttu,Kivat ääriviivat. Hyvä niska ja hartiat. Vahva runko. Lihaksikas lanneosa. Melkovoimakas pää nartulle.Iloiset liikkeet. Olen tosi happy koska ei mainittu et karvaa liian vähän,heh. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti