tiistai 17. tammikuuta 2012

Iso huokaus

Koskahan tätä blogia taas jaksais alkaa päivittää. Joulun aikaa ei ehtinyt mtn kirjoitteleen sekä nyt tammikuun ollut kipeänä ja on niin sitkeä tauti että ei lähde sitten millään!

Koirien kanssa ollaan lähinnä tokoiltu. Vinkua varsinkin,siitä tulossa upea upea tokokoiran alku. Lilon kanssa edelleen metsästetään sitä voi1,kun sen saisi Lilo voisi lopettaa tokoilut,pääsisin keskittyyn Vinkuun paremmin. Ei tuosta minun jukuripäisest cockerista ole evl koiraksi, ei ole palvelusintoa sitten yhtään enkä viitsi sitä pakotteillakaa kouluttaa.

Uusimpia aiheita on että olemme saaneet uuden eläimen jäniksen pakastimeen,sai hyvän kodin meiltä,päästään nytten treenaamaan sitte jänönkin kanssa!

Yhdessä mätsärissäkin onjo käyty,siellä meni suht kivasti. Koiria oli miljoona! Pienten aikuistenkin kehässä 88 koiraa ;) Tässä tuloksia meidän porukalta:
- Lilo pienten aikuisten PUN-ei sij.
-Vinku isojen aikuisten PUN-ei sij.
- Pepsi x-rotuisten SIN1

Pepsi kehien jälkeen!

Vinku on menossa nyt tulevana sunnuntaina Turun KV näyttelyyn,saapi nähdä miten neidin käy. Tässä tuorein kuva Vinkusta.

On kyllä niin isukin näköinen ettäh! 
Vinkun säkäkorkeuskin taas mitattiin koirakoulussa pyynnöstäni,kyllä se neiti vaan hittolainen onsen 51cm,eli juuri alarajoilla mikä on sallittu. Kääpiönoutaja se kyllä onkin!

Liloakin tässä ollaan ilmoitettu kevään näytelmiin! Ainakin Korpilahteen,mietitääv vielä muita,huonoja tuomareita :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti